Znamení zvěrokruhu Střelec Štír Váhy Panna Lev Kozoroh Vodnář Ryby Beran Býk Blíženci Rak POLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY
Návrat na hlavní stranu
Pátek 29. března 2024 (08:14 hodin)

Dnešní znamení zvěrokruhu: Beran
Taťána - blahopřejeme !
Z kalendáře zvířat: Rex

Fulltext
 

TRAVEL profi [ Časopis ]

TRAVEL PROFI

Díky TRAVEL profi se budete moci postupně seznámit se všemi turistickými oblastmi a regiony České republiky. TRAVEL profi poskytuje nejzajímavější informace pro turisty i zájemce o poznání všech krajů České republiky, turistických informačních kanceláří v České republice i o možnosti ubytování v jednotlivých turistických oblastech!

TRAVEL profi je odborný zpravodaj určený pro odborníky v oblasti cestovního ruchu a souvisejících služeb v České republice. Odebirají jej majitelé cestovních kanceláří, hotelů a hotelových společností, obecní, městské a krajské úrady. Určen je i pro profesní sdružení, organizace a instituce - informační střediska, bankovní a pojišťovací ústavy, ministerstva apod. Zpravodaj TRAVEL profi vychází měsíčně v průměrném nákladu 4 000 kusů.

Základní koncepcí zpravodaje je práce s informacemi z jednotlivých regionu České republiky, jejich propagace a napomáhání rozvoje domácího a aktivního cestovního ruchu. V obecné poloze se TRAVEL profi věnuje i problémům cestovního ruchu a napomáhá při hledání způsobu jejich řešení.

Majitelem zpravodaje TRAVEL profi je česke soukromé vydavatelství, které v současné době disponuje rozsáhlým informačním kapitálem o vývoji situace v oblasti cestovniho ruchu v jednotlivých regionech Čech a Moravy.

Vydavatelstvi TRAVEL profi spolupracuje s řadou instituci a organizací, které jsou pro oblast cestovniho ruchu významné. Patří mezi ně příslušná ministerstva, vládní i nevládní organizace. Úzce také spolupracuje s BVV, a.s. - organizatorem největší výstavy turistických možností v regionech - REGIONTOUR. Partnerskou společností je i umělecká agentura PRAGO ART PRODUCT, která se zabývá organizací kulturních programů v regionech.

Pokud budete mit zájem o jakékoliv další informace, obraťte se na nás prosím písemnou formou.

KONTAKTNÍ ADRESA:

TRAVEL profi
Horčičkova 546
749 00 Praha 4
Česko (CZ)

UPŘESŇUJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Časopis
AKTUALIZACE: Ladislav Hollý (archívní záznam) org. 2, 25.10.2004 v 21:53 hodin
Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule

Březen-na pec si vlezem.
Březen-za kamna vlezem.
Panská láska, ženská chuť a březnové počasí není stálé.
V březnu vítr břízy fouká.
V březnu vítr, v dubnu déšť-pak jistě úrodný rok jest.
Březnové slunce má krátké ruce.
Lépe od hada býti uštknut, než v březnu od slunce ohřát.
Studený marec, mokrý máj-bude humno jako ráj.
Jestli březen kožich stáhl, duben rád by po něm sáhl.
Sníh v březnu škodí osení i vinné révě.
 
29.3.2001: Pražští zastupitelé schválili odprodej 78 procent akcií První městské banky České pojišťovně.
29.3.2001: Senát zamítl návrh ODS a ČSSD na změnu ústavy, který měl omezit pravomoce prezidenta a posílit roli stran při formování vlády.

Zítra Pozítří
Zdroj: www.meteopress.cz